Danish
English
Norwegian

Tag et kig i vores galleri og hent inspiration til din egen bolig. Vores A-mærkede vinduer giver fra første dag en mærkbar effekt på din bolig. Nedsat varmeregning, formindsket kuldenedfald, bedre komfort, smukt udseende - ja vi forkæler din bolig.

Kontakt os for referencer i nærheden af dig.

Parcelhus 1

Træ/alu vinduer med sprosser. Understreger husets stil med små sprosser og giver samtidig et behageligt indeklima. Vinduerne har en udvendig del i aluminium og er derfor vedligeholdelsesfrie.


Parcelhus 2

Træ/alu vinduer med stort lysindfald bringer lys og liv ind i boligen. Vinduer og døre er udført i vedligeholdelsesfri aluminium udvendigt og smukt træ indvendigt.


Parcelhus 3

Træ/alu vinduer til det moderne byggeri. Vinduer og døre lever op til de skrappeste energikrav og bidrager positivt til boligens samlede energiforbrug.


Parcelhus 4

Træ/alu vinduer sorte yderst hvide inderst - naturligvis helt vedligeholdelsesfrit. Bemærk detaljerne på glasset.


Parcelhus 5

Fyrretræsvinduer til klassisk murermestervilla. Vinduerne er monteret med små sprosser i kernetræ og detaljer som understreget huset sjæl.


Parcelhus 6

Træ/alu vinduer til stråtækt landidyl. Bemærk tagvinduet monteret i stråtaget. Her forenes et gammelt materiale stråtaget med et moderne vedligeholdelsesfrit vindue.


Parcelhus 7

Træ/alu vinduer. Meget store elementer med buer og sprosser. Mange kunder overraskes af mulighederne hos os. Kontakt os og hør om jeres muligheder for mere lys og mere liv i byggeriet.


Parcelhus 8

Træ/alu vinduer i moderne stil. Optimalt lysindfald og høj energiperformance.


Parcelhus 9

Træ/alu vinduer. Store elementer giver meget lys og alt er naturligvis vedligeholdelsesfrit. Vi finder den bedste løsning, hvad enten det er nybyggeri eller renovering.


Parcelhus 10

Fyrretræsvinduer til parcelhus. Skift dine vinduer ud med nye krone vinduer og opnå en øjeblikkelig besparelse på varmeregningen og et forbedret indeklima.


Parcelhus 11

Ecliptica vinduer i komposit/glasfiber (GRP). Vores bedst isolerende vinduer. Ekstremt smalle rammer sikrer størst muligt lysindfald. Komposit og 3-lags glas giver den bedste isoleringsevne på markedet. Ecliptica er et eksklusivt fremtidssikret valg.


Parcelhus 12

Ecliptica vinduer i komposit (GRP)  sommerhus tegnet af Sebastian Schroers, arkitekt MMA.

Kompositvinduerne modstår det barske havmiljø i yderst klitrække og er samtidig et fremtidssikret valg, da de mere end overholder kravene til BR 2020! A-mærket topkvalitet.

"Sølvgrå sommer i Skagen" - læs artikel om sommerhuset i BO BEDRE >>


Fyrretræsvinduer

Fyrretræsvinduer til villa i Aalborg foto, Lund&Staun.

Vi har leveret hvidmalede vinduer i fyrretræ til denne tilbygning, der er udført i klassisk stil, som resten af huset. De store vinduespartier giver et stort lysindfald og binder samtidig boligen og haven godt sammen. 


Sommerhus 14

Ecliptica døre og vinduer i komposit (GRP).

Kompositvinduerne modstår det barske havmiljø i yderst klitrække og er samtidig et fremtidssikret valg, da de mere end overholder kravene til BR 2020! A-mærket topkvalitet.

Læg mærke til gulv-til-loft elementerne der skaber sammenhæng med naturen uden for og giver et smukt naturligt lysindfald.


Sommerhus 15

COto 62 skydedøre i træ/alu.

Elementer i fuld højde giver et optimalt lysindfald og sammenhæng med den omkringliggende natur. Samtidig er døre og vinduer naturligvis A-mærket og opfylder de strengeste energikrav. 


Sommerhus 16

Ecliptica døre og vinduer i komposit (GRP).

Elementer i fuld etagehøjde giver stort lysindfald. Kompositvinduernes overflade er velegnede i det aggressive miljø helt tæt på vandet. Vinduer og døre overholder kravene til BR 2020 og er selvfølgelig A-mærkede.

Gulv-til-loft elementerne med indvendig del i hvidmalet fyrretræ danner rammen om en helt enestående udsigt. På grund af bygnings geografiske placering måtte alle døre og vinduer flyves ind på byggepladsen med helikopter.