Danish
English
Norwegian

Bliv inspireret

Velkommen til KRONE VINDUERs verden af vinduer og døre, hvor du med sikkerhed kan finde lige netop den stil, form, træsort, træ/alu og farve, der passer til dit hus – eller til den husdrøm, som er ved at gå i opfyldelse. Fra bondegård til slot – fra funkis til fabrik.
  
Uanset valget kan du være sikker på, at kvaliteten er i top og energitabet fra vinduerne i bund. Hos os får du i al beskedenhed det bedste, markedet kan tilbyde.
  
Ved at vælge et produkt fra KRONE VINDUER kan hus- eller virksomhedsejere hente store besparelser på varmeregningen ved at skifte de gamle vinduer ud med nye.
  
Skal der bygges nyt, lever vores produkter op til de strenge krav, der i dag stilles til vinduers og dermed bygningers samlede energitab. Med super lavenergiglas i vores store udvalg af produkter har bygherren, arkitekten, ingeniøren og tømrermesteren friere hænder til både at tænke nyt og samtidig overholde kravene.
   
Klik på enten Parcelhus, Kontor/erhverv eller Etageboliger/klyngehuse og luk døren op til en inspirerende rundtur blandt vores mange referencer.