KRONE leverer fleksible løsninger i ekstra stor skala

Gennem de sidste mange år har byggefirmaet Keld & Johs kørt tæt parløb med KRONE på en række byggeprojekter, og begge parter er enige om, at samarbejdet kun er blevet bedre og bedre med årene. Til Keld & Johs leverer KRONE bl.a. vinduer til sommerhuse, hvor kunderne ofte har særlige ønsker til både udtryk og størrelser over standard.  

I dag leverer KRONE op til 80% af de vinduer, som Keld & Johs bruger til deres byggerier. Og det er der ifølge Peter Lynge Christensen, indehaver af Keld & Johs, helt særlige grunde til. Det skyldes dels KRONEs evne til at skabe tryghed overfor både dem og kunderne ved at inddrage alle parter fra dag ét og dels deres fleksible vinduesløsninger med særlige krav.  

KRONE gør visioner om vinduer til virkelighed

For både KRONE og Keld & Johs er kvalitetshåndværk og tilfredse kunder i højsædet. KRONE matcher Keld & Johs' ambitioner, da de bidrager med fleksible vinduesløsninger, der kan gøre selv store visioner til virkelighed.

Indehaver af Keld & Johs, Peter Lynge Christensen, beskriver KRONE som innovative og visionære, og hos Keld & Johs oplever de ofte, at KRONE er de eneste, der kan levere, når kunderne efterspørger vinduer med særlige krav. 

I videoen kan du høre Peter Lynge Christensen fortælle, hvordan KRONE konkret har hjulpet Keld & Johs med at levere vinduesløsninger i ekstra stor skala, der ellers ikke kunne lade sig gøre.