Følg med her på siden og find såvel interne som eksterne nyheder og artikler om KRONE.



NY KRONE UDSTILLING

Så er vi så langt, at vi har åbnet dørene til vores nye udstilling i VinduesHuset i Rødovre. Kom endelig forbi, og i uge 4 tilbyder vi endda lidt ekstra godt, så læs mere og find adresse og åbningstider nedenfor - vi glæder os til at vise dig, at et vindue ikke bare er et vindue. 

Læs mere og find den nye KRONE udstilling




OPDATERET WEBSIDE

Som I måske bemærker, har vi opdateret vores hjemmeside, så der fremover ikke skal vælges mellem Arkitekt/Developer og Bygmester/Entreprenør. Samtlige funktioner fra begge sider er nu integreret i én og samme side, men er der mod forventning informationer du ikke kan finde, så tag endelig fat i os.  

Se vores nye forside her



NY BROCHURE - FIND INSPIRATION

Vores nyeste brochure er netop kommet på gaden, og her kan du finde et bredt udsnit af vores modeltegninger, billeder af greb, tilbehør, bundtrin m.m.. Du kan også læse om vores forskellige træsorter, materialer, glas og farver, så kig gerne med.

Se KRONE Modeloversigt


SE MED OG HØR HVORFOR ARKITEKTEN VÆLGER KRONE

Vi elsker at lave vinduer, og hver bolig skal unik - og uden at gå på kompromis med arkitekturen. Vi samarbejder med mange arkitekter, og se med her, når vores gode og mangeårige samarbejdspartner N+P Arkitektur fortæller hvorfor de vælger KRONE.

Se filmen her


NY KRONE PROFILFILM

Så blev det vores tur til at præsentere os selv, vores arbejdsplads, fortælle vores historie og vise hvad vi brænder for. Så kom endelig med indenfor hos KRONE - og se vores danske produktion af vinduer og døre i høj kvalitet, og hør også, hvorfor vores samarbejdspartnere holder fast i KRONE - år efter år.

Se KRONE profilfilm


NYHED - Ny KRONE udstilling i Jylland

Så åbner vi med stolthed vores 3. udstilling i Danmark, og denne gang i Viby ved Aarhus. Her viser vi et bredt udvalg af vores produkter og forskellige materialer, så kom endelig forbi og bliv inspireret til dit kommende projekt.

 Se adresser og åbningstider på KRONE udstillinger


KRONE vinduesudstilling Rødovre

NYHED - Ny KRONE udstilling i Rødovre

For at sikre at interesserede kan se et bredt udvalg af vores vinduer og døre, og ikke mindst de mange forskellige materialer vi kan tilbyde, har vi netop åbnet en ny udstilling i Rødovre. Klik videre nedenfor for at finde mere information.

Læs mere om KRONE's udstillinger


NYHED - KRONE Vent

KRONE lancerer nu KRONE Vent, et ventilationsvindue, som automatisk sikrer ventilering af din bolig. Systemet er den ideelle løsning specielt ved renoveringer, hvor der ønskes konstant udluftning uden brug af strøm og pladskrævende rørføring - og samtidig er det en optimal løsning for at sikre et godt indeklima.

Læs mere om KRONE Vent her




Nyt tiltag skal tiltrække arbejdskraft

Som et nyt initiativ tilbyder KRONE nu kommende produktionsmedarbejdere en uddannelse i tæt samarbejde med EUC Nord. Det giver god mening for såvel os som for vores nye medarbejdere, som får en god start og en uddannelse med i bagagen.  

Læs mere her


Krone Vinduer

Dybe rødder

Vi er stolte af vores dybe rødder i det nordjyske, og vores hovedkontor og den ældste af vores produktioner har altid været beliggende i Harken ved Vrå. I år fejrer Vrå 150 års by-jubilæum, og derfor har NORDJYSKE udgivet et specialmagasin omkring Byer i Udvikling med fokus på Vrå, hvor KRONE naturligvis er med. 

Læs artiklen her


Nyansættelse

Martin Nordman er netop startet hos os som salgskonsulent på Sjælland, og han får ansvaret for salg og rådgivning til tømrermestre, entreprenører, arkitekter og øvrige kunder. Martin har en lang fortid indenfor vinduesbranchen og hans brede erfaring kommer med sikkerhed os alle til gode. Martin kan kontaktes på 2510 0459 eller mn@krone.as.



Nyansættelse

Vi er glade for at kunne byde Annisette Hemme hjertelig velkommen hos KRONE som salgskonsulent for området Jylland og Fyn. Annisette kommer med en bred erfaring fra vinduesbranchen, hvor hun har oparbejdet mere end 10 års erfaring. Har du derfor brug for råd, sparring eller et konkret tilbud, så kontakt Annisette på tlf. 2510 0458 eller på ah@slet-dette.krone.as.


Brandsikkerhed og æstetik

Hos KRONE har vi altid ekstra fokus på at kunne levere én samlet løsning til byggeriet, også når det gælder brandelementer. Vi kombinerer brandsikkerhed med design og tilbyder brandvinduer og døre i samme design som vores øvrige sortiment, og naturligvis lever vores brandelementer op til kravene i BR18, og vi er certificeret iht. EN 16034. Læs mere i artiklen om KRONE i Licitationen's temamagasin "Brand & Sikring".

Læs mere


Det gode samarbejde mellem entreprenør og KRONE

Gennem mange år har vi kørt parløb med entreprenørfirmaet Einar Kornerup på store projekter. Og udover bygningerne er der også opbygget et godt samarbejde til glæde for begge parter – det smitter af på løsningerne i sidste ende. 

Læs mere


Spændende artikel om KRONE

Feinschmeckermagasinet Vol. Mag. bringer i den nyeste udgave en flot artikel om KRONE, vores produkter og vores historie. Du kan læse magasinet og artiklen om KRONE her.

Læs mere










Krone Vinduer kommer i DR K...

I DR K's nye programserie på 4 afsnit, "Vi bygger det væk" sættes der fokus på bæredygtighed, og her viser flere danske arkitekter eksempler på, hvordan de arbejder med at mindske CO2 udledningen, planlægge byer og ikke mindst genbruge materialer til glæde for os alle:-) Som et eksempel herpå, viser Lendager Group Upcycle Studios frem, et projekt, som vi har leveret vinduer til.Se mere


Upcycle Studios - genbrug i luksusklassen

Krone Vinduer er stolte over at have leveret genbrugsvinduer fra Nordjylland til et spændende og bæredygtigt projekt i Ørestad. Byggeriet er overvejende bygget af genbrugsmaterialer og spildprodukter af høj kvalitet, og det er det første af sin gennemførte slags i Danmark.

Se mere





Noma

Vi er meget stolte af at kunne vise flere billeder af Noma. Et fantastisk byggeri, hvor Krone Vinduer's store egetræselementer virkelig kommer til sin ret. 

Læs mere



Boligreportage i BO BEDRE

Her leves det enkle sommerhusliv. BO BEDRE har lavet en fin artikel om sommerhuset syd for Skagen. Vi har leveret terrassedøre, vinduer og skydedøre - alt sammen i mahogni. Vi har indbygget udluftningssluser i vinduerne, så beboerne kan få naturlig ventilation og samtidig holde skadedyr og andre ubudne gæster ude.

   Læs BO BEDRE












Brandvinduer og branddøre giver nye muligheder

Vi har fået vores døre og vinduer godkendt i en brandtest hos DBI. Godkendelsen gælder EI30 i træ og træ/alu. Vi kan derfor nu opfylde endnu flere behov hos vores kunder og brandelementerne benyttes allerede til BIG projektet 79&Park i Stockholm.

Brandvinduer: Gennembrændingstid = 40 min., krav 30 min.
Branddøre:     Gennembrændingstid = 38 min., krav 30 min.  



Store elementer i egetræ og kerto

Ekstremt store døre og vinduer med ekstra karmdybde er en af vores specialiteter ☺. Her et element i egetræ og kerto - med ekstra karmdybde.





Vinduer som sendt fra himlen!

Med flyvende transport og kreative løsninger har vi hjulpet en norsk familie med at realisere deres drøm om en fritidsbolig alleryderst på den norske sydkyst. En unik fritidsbolig - med Norges bedste udsigt.

Læs mere


Boligreportage i Bobedre

Nordiske linjer med gråt træ, luft og udsyn. Vi har leveret døre og vinduer i Ecliptica systemet, der med sin kompositdel er helt vedligeholdelsesfrit - de skjulte rammer sikrer optimalt lysindfald og udkig til naturen.

Se Bobedre