Følg med her på siden og find såvel interne som eksterne nyheder om KRONE.

Nyansættelse

Vi er glade for at kunne byde Carsten Lindholm velkommen som Project Sales Manager i vores projektafdeling. Carsten vil i tæt samspil med projektdirektør Christian Olesen koncentrere sig om projektmarkedet på Sjælland og i Sverige og være i tæt kontakt med bygherrer, arkitekter og entreprenører. Carsten kommer med en bred erfaring indenfor bygge- og vinduesbranchen, da han har arbejdet indenfor faget siden 2005.
Krone Vinduer kommer i DR K...

I DR K's nye programserie på 4 afsnit, "Vi bygger det væk" sættes der fokus på bæredygtighed, og her viser flere danske arkitekter eksempler på, hvordan de arbejder med at mindske CO2 udledningen, planlægge byer og ikke mindst genbruge materialer til glæde for os alle:-) Som et eksempel herpå, viser Lendager Group Upcycle Studios frem, et projekt, som vi har leveret vinduer til.Se mereUpcycle Studios - genbrug i luksusklassen

Krone Vinduer er stolte over at have leveret genbrugsvinduer fra Nordjylland til et spændende og bæredygtigt projekt i Ørestad. Byggeriet er overvejende bygget af genbrugsmaterialer og spildprodukter af høj kvalitet, og det er det første af sin gennemførte slags i Danmark.

Se mere

Noma

Vi er meget stolte af at kunne vise flere billeder af Noma. Et fantastisk byggeri, hvor Krone Vinduer's store egetræselementer virkelig kommer til sin ret. 

Læs mereBoligreportage i BO BEDRE

Her leves det enkle sommerhusliv. BO BEDRE har lavet en fin artikel om sommerhuset syd for Skagen. Vi har leveret terrassedøre, vinduer og skydedøre - alt sammen i mahogni. Vi har indbygget udluftningssluser i vinduerne, så beboerne kan få naturlig ventilation og samtidig holde skadedyr og andre ubudne gæster ude.

   Læs BO BEDRE
Brandvinduer og branddøre giver nye muligheder

Vi har fået vores døre og vinduer godkendt i en brandtest hos DBI. Godkendelsen gælder EI30 i træ og træ/alu. Vi kan derfor nu opfylde endnu flere behov hos vores kunder og brandelementerne benyttes allerede til BIG projektet 79&Park i Stockholm.

Brandvinduer: Gennembrændingstid = 40 min., krav 30 min.
Branddøre:     Gennembrændingstid = 38 min., krav 30 min.  Store elementer i egetræ og kerto

Ekstremt store døre og vinduer med ekstra karmdybde er en af vores specialiteter ☺. Her et element i egetræ og kerto - med ekstra karmdybde.

Vinduer som sendt fra himlen!

Med flyvende transport og kreative løsninger har vi hjulpet en norsk familie med at realisere deres drøm om en fritidsbolig alleryderst på den norske sydkyst. En unik fritidsbolig - med Norges bedste udsigt.

Læs mere


Boligreportage i Bobedre

Nordiske linjer med gråt træ, luft og udsyn. Vi har leveret døre og vinduer i Ecliptica systemet, der med sin kompositdel er helt vedligeholdelsesfrit - de skjulte rammer sikrer optimalt lysindfald og udkig til naturen.

Se Bobedre