KRONE skal levere vinduer til det nye flotte klokketårn, Kampanilen, som er tegnet af tegnestuen BIG. Kaj Ove Madsen er entreprenør, og byggeriet er allerede godt i gang.

Kampanilen er et enkeltstående moderne klokketårn med en stor synlig urskive, og tårnet er med sit vrid meget smuk arkitektonisk. Den nederste af de i alt 19 etager kommer til at indeholde butikker, cafe’er og restauranter, mens de øvrige etager består af ejerlejligheder, og bor man på 15. etage, får man en hel speciel oplevelse, idét man bor lige bag det store urværk.

”Vi er stolte af at være en del af dette imponerende projekt, som med sikkerhed bliver et flot vartegn for Aarhus Havn. Der er mange spændende og skæve vinkler i byggeriet, og vi er overbeviste om at vores vinduesløsninger vil passe perfekt til det imponerende byggeri med den flotte kobberfacade. Vores muligheder for at producere netop det efterspurgte samt vores mangeårige og tætte samarbejde med BIG har været medvirkende til, at vi fik ordren i hus”, siger projektdirektør ved KRONE, Christian Olesen.

Se projektet under vores referencer

 

Illustrationer: BIG