Vi har knoklet, men er nu ekstra stolte over at kunne fortælle jer, at vi netop har slået dørene op for vores nye flotte udstilling i

VinduesHuset, Roskildevej 398, 2610 Rødovre.

Målet med vores nye udstilling er at inspirere vores kunder og give dem frie tøjler til at tænke ud af boksen, når der skal vælges vinduer og døre. Vi har skabt et univers, som gerne skal give inspiration og lyst til at bryde rammerne - for et vindue er ikke bare et vindue, det er en mulighed for at skabe sine egne rammer og omgivelser.

I udstillingen finder du ekstra høje terrassedøre, en samling af flotte og elegante facadedøre, store vinduer, en ekstra høj og bred skydedør med et moderne skodde-element, et utrolig flot og elegant 3-sidet glashjørne og meget andet spændende. 

Som bekendt tilbyder vi et bredt materialevalg, og det ses også tydeligt i vores nye udstilling. Vi viser vinduer i en vifte af forskellige hårdttræs-sorter samt udvendige rammer i træ, eller i farvet, rå eller anodiseret aluminium. Samtidig er der også mulighed for at se de mange greb, som fås i flere unikke designs, farver og overflader.