KRONE Vinduer er en dansk producent af kvalitetsvinduer med mere end 60 års erfaring. Vi leverer vinduer og døre til såvel den private boligejer som til større byggeprojekter i ind- og udland.

KRONE Concept tilbyder flotte, langtidsholdbare og prisbevidste løsninger indenfor faste rammer og henvender sig til primært til tømrermestre og private.   

SA Concept er for dig der vil bryde de faste rammer og selv bestemme… og henvender sig primært til projektbranchen. Nøgleordet er fleksibilitet. 

Traditioner

Vinduer og døre fra KRONE VINDUER A/S er produkter af højeste kvalitet med lang levetid, minimalt vedligehold og meget lavt energitab. Vores vinduer og døre fremstilles med stor præcision på højteknologiske maskiner. Men grundlaget for produktionen er stadig det gode, solide håndværk, der har været kendetegnende for virksomheden siden begyndelsen i 1953.

Læs mere her


Miljøet

Træ er et fantastisk materiale, der egner sig bedre end noget andet til at lave vinduer og døre af. For os er det imidlertid ikke ligegyldigt, hvor leverancerne af træ kommer fra. Vi får derfor træet fra kontrollerede skovbrug, hvor der hele tiden plantes nyt til erstatning for de fældede træer.

Læs mere her


Virksomheden

Produktionen hos KRONE VINDUER foregår i moderne lokaler med mange hjælpemidler, der sikrer et godt arbejdsmiljø. Udviklingsafdelingen optimerer konstant vinduernes ydeevne – herunder maksimal isolering - og giver salgsafdelingen de bedste kort på hånden. En god dialog mellem ledelsen og medarbejderne har gjort virksomheden eftertragtet. Vi får således mange uopfordrede ansøgninger.

Læs mere her