Krone Vinduers fokus har altid været på unik arkitektur uden begrænsninger for arkitekterne. Sammenholdt med vores konstante nyudvikling af døre og vinduer har det bragt os helt frem i førerfeltet inden for branchen. Derfor er vi også interessante for medierne når vi sender nyheder ud. Følg med her på siden, der løbende opdateres med både interne og eksterne nyheder om Krone Vinduer.

Upcycle Studios - genbrug i luksusklassen

Krone Vinduer er stolte over at have leveret genbrugsvinduer fra Nordjylland til et spændende og bæredygtigt projekt i Ørestad. Byggeriet er overvejende bygget af genbrugsmaterialer og spildprodukter af høj kvalitet, og det er det første af sin gennemførte slags i Danmark.

Se mere

Noma

Vi er meget stolte af at kunne vise flere billeder af Noma. Et fantastisk byggeri, hvor Krone Vinduer's store egetræselementer virkelig kommer til sin ret. 

Læs mereBoligreportage i BO BEDRE

Her leves det enkle sommerhusliv. BO BEDRE har lavet en fin artikel om sommerhuset syd for Skagen. Vi har leveret terrassedøre, vinduer og skydedøre - alt sammen i mahogni. Vi har indbygget udluftningssluser i vinduerne, så beboerne kan få naturlig ventilation og samtidig holde skadedyr og andre ubudne gæster ude.

   Læs BO BEDRE
Brandvinduer og branddøre giver nye muligheder

Vi har fået vores døre og vinduer godkendt i en brandtest hos DBI. Godkendelsen gælder EI30 i træ og træ/alu. Vi kan derfor nu opfylde endnu flere behov hos vores kunder og brandelementerne benyttes allerede til BIG projektet 79&Park i Stockholm.

Brandvinduer: Gennembrændingstid = 40 min., krav 30 min.
Branddøre:     Gennembrændingstid = 38 min., krav 30 min.  Store elementer i egetræ og kerto

Ekstremt store døre og vinduer med ekstra karmdybde er en af vores specialiteter ☺. Her et element i egetræ og kerto - med ekstra karmdybde.

Vinduer som sendt fra himlen!

Med flyvende transport og kreative løsninger har vi hjulpet en norsk familie med at realisere deres drøm om en fritidsbolig alleryderst på den norske sydkyst. En unik fritidsbolig - med Norges bedste udsigt.

Læs mere


Boligreportage i Bobedre

Nordiske linjer med gråt træ, luft og udsyn. Vi har leveret døre og vinduer i Ecliptica systemet, der med sin kompositdel er helt vedligeholdelsesfrit - de skjulte rammer sikrer optimalt lysindfald og udkig til naturen.

Se Bobedre