Med KRONE får du mulighed for at kombinere spændende trætyper med andre kvalitetsmaterialer. Vi tilbyder et program af produkter med så stor en bredde, at det kan tilfredsstille alle ønsker til form, farve og størrelse. Gå på opdagelse i vores løsninger, og se, hvordan du kan kombinere æstetik med vigtige funktioner i dit byggeri. 


NYHED! Den elegante løsning, når du ønsker en smal profil. Med markedets smalleste aluprofil med en karmbredde på blot 30 mm får du stort lysindfald og ugeneret udsigt. Med KRONE View® får du høj kvalitet og høj energiperformance.

Løsningen, når du vil forene tradition og fornyelse. Træ/alu elementer er en stærk kombination af kvalitetsmaterialer, høj energiperformance og et minimum af vedligehold.   

Træ/alu

Inspiration


Et indadgående træ/alu vindue med et kip/dreje-system. De elegante, slanke profiler passer både til renovering og nybyggeri. 

Træ/alu

Inspiration


Det eksklusive og naturlige materiale giver en elegant ramme i arkitekturen. En kerneandel på 100 procent i vores energimærkede hårdttræsvinduer gør vinduerne til en langtidsholdbar investering.  

Træ/træ/alu.

Inspiration

Energiklasse A/B


Her får du et træ/alu vindue med gennemgående træfals. Det økonomiske alternativ til en komposit-kerne og oplagt, når du har fokus på value for money. Udvendigt er vinduerne vedligeholdelsesfrie i aluminium.  

Træ/alu

Inspiration


Det langtidsholdbare vindue, som har en andel af kernetræ på over 90 procent. Vi påfører vinduet maling med en ekstrem ensartethed for at sikre maksimal holdbarhed. 

Fyrretræ

Energiklasse A/B


Et lavt bundtrin på kun 20 millimeter sikrer brugeren nem adgang og optimalt lysindfald. Du kan frit vælge mellem en 2- eller 3-fløjet skydedør i forskellige træsorter, komposit og aluminium, og i størrelser op til 6.000 mm bredde og 2.700 mm højde. 

Træ/træ/alu

Inspiration

Energiklasse A


Vi er certificeret som producent af brandelementer og hjælper dig gerne med at udvikle særlige døre og vinduer med brandhæmmende egenskaber – uden at du skal gå på kompromis med æstetikken. 

Træ&træ/alu

Energiklasse A


Bliv inspireret med vores brede udvalg af glastyper og fyldninger – du finder helt sikkert en løsning, som passer til dit projekt.  


Vi tilbyder mange forskellige farver og overflader til vores vinduer og døre, så du ikke behøver at gå på kompromis med arkitekturen og dine ønsker. 


Vi tilbyder mange forskellige typer vinduer og døre, så vi kan tilbyde såvel produkter til renovering som til nybyggeri.