Du kan vælge at få vores træ/alu vinduer som indadgående kip/dreje-elementer. De indadgående vinduer er en fornuftig, brugervenlig og sikker løsning, som for eksempel kan være oplagt i etagebyggeri. Takket være elementernes slanke profil er du sikret et stort lysindfald i bygningen.

Stor designfrihed

Med et træ/alu vindue fra KRONE får du stor designfrihed. Vinduets indvendige del består af en valgfri træsort, som du kan give den overfladebehandling, du ønsker. På ydersiden er træet beskyttet af en skærm i aluminium. Det giver vinduerne en meget lang holdbarhed.

Høj energiperformance - høj tæthed

Vinduet har en uforgængelig kerne i komposit, som bryder kuldebroen, minimerer varmetabet og giver højere temperaturer omkring glassets kanter. Kompositkernen sikrer desuden vinduet og gør det mere stabilt ved monteringen. Yderligere er risikoen for indvendig kondens kraftigt minimeret.
Vinduet er ydermere testet og godkendt af Teknologisk institut, og vinduets tæthed overgår langt de gældende tæthedskrav.

DATABLAD PÅ VORES COTO FLEX INDADGÅENDE VINDUE

Totaløkonomiske fordele

Træ/alu vinduer fra KRONE giver totaløkonomiske fordele, da de ikke skal vedligeholdes og samtidig er mærket i energiklasse A. Med tre-lags glas henter træ/alu vinduerne mere varme ind i bygningen, end de afgiver. Det giver et stort plus i varmeregnskabet og et markant bedre indeklima.