Med KRONE View® får du de smalleste aluprofiler på markedet. Med blot 30 mm karmbredde er vinduet udviklet til arkitektur hvor dagslys, ugeneret udsigt og elegant design spiller en væsentlig rolle.

KRONE View® er designet med et 10 mm fremspring, hvilket giver mulighed for fremskudt montering, så der opnås et smukt skyggespil på facaden. 

Med et træ/alu vindue fra KRONE får du tilmed stor designfrihed. Vinduets indvendige del består af en valgfri træsort, som du kan give den overfladebehandling, der passer bedst til dit byggeri. På ydersiden er træet beskyttet af en skærm i aluminium. Det giver vinduerne meget lang holdbarhed.

Høj energiperformance

KRONE View® har en uforgængelig kerne i komposit, som er produceret af genbrugsplast. Kompositdelen bryder kuldebroen, minimerer varmetabet og giver højere temperaturer omkring glassets kanter. Derudover er risikoen for indvendig kondens kraftigt minimeret.

Totaløkonomiske fordele

Træ/alu vinduer fra KRONE giver en totaløkonomisk fordel, da de ikke skal vedligeholdes og samtidig er mærket i energiklasse A. Med tre-lags glas henter træ/alu vinduerne mere varme ind i bygningen, end de afgiver. Det giver et stort plus i varmeregnskabet og et markant bedre indeklima.