KRONE View® har markedets hidtil smalleste profil og kan leveres i store mål, som gør vinduet oplagt til facadeløsninger. Løsningen er skabt til hurtig og gnidningsfri montering– og som et fornuftigt økonomisk alternativ til rene alufacader. 

Med en karmbredde på blot 30 mm sætter produktnyheden KRONE View® nye standarder for, hvor smal en vinduesramme kan være. Vinduet har aluminium på ydersiden, en kompositkerne af genbrugsplast og træ på indersiden. Vinduet kan leveres i meget store mål, og den smalle profil gør det nye vindue oplagt til facader med sammenbygning af flere vindueselementer.

– Ambitionen med KRONE View® har blandt andet været at præsentere et alternativ til facader med rene aluminiumsløsninger. Vores træ/alu-løsninger er populære, fordi træet giver en visuel varme på indersiden, som gør det muligt at skabe flotte rum. Hvis der er valgt en særlig træsort til gulvet, kan vi montere samme træsort på indersiden af vinduet. Det giver en flot effekt. Og hvis der er tale om et bæredygtigt byggeri, kan vi bidrage positivt ved at bruge certificeret træ, siger Christian Olesen, projektdirektør hos KRONE. 

Gnidningsfri montering

De smalle rammer og store glasflader sikrer et optimalt lysindfald i bygninger, som har en facadeløsning med KRONE View®. Det minimerer behovet for kunstig belysning og giver et plus i varmeregnskabet. Samtidig er den store mængde naturligt lys positivt for indeklimaet.

Glasset i KRONE View® monteres allerede på fabrikken for at sikre en hurtig og gnidningsfri arbejdsgang på byggepladsen.

–  Lidt populært sagt har vi at gøre med færdige paneler, som monteres på byggepladsen i et helt vægstykke ad gangen. Det er både nemt og problemfrit for entreprenøren at arbejde med, og det er endnu et argument for, at KRONE View® kan være et godt alternativ til traditionelle alufacadeløsninger, forklarer Christian Olesen.

Totaløkonomiske fordele

KRONE View® er det ideelle valg til facader i bygninger, som skal præsentere sig flot udefra og give maksimalt udsyn indefra. Det er også en oplagt løsning, når der er fokus på totaløkonomien i byggeprojektet.

– Med kombinationen af nem montage, minimalt vedligehold, lang levetid og lavt energiforbrug tror vi på, at KRONE View® er en attraktiv vinduesløsning for alle byggeriets parter, siger Christian Olesen.

 

Læs mere om KRONE View®

 

Om KRONE View®:

·         Vinduet med markedets hidtil smalleste profil med en karmbredde på blot 30 mm.

·         Kan leveres i meget store elementer og er i kraft af sit smalle design oplagt til sammenbygning af elementer på for eksempel butiksfacader.

·         Glasset i KRONE View® bliver monteret allerede på fabrikken. Det sikrer en hurtig og problemfri arbejdsgang på byggepladsen.

·         Vinduet leveres med en indvendig del i en valgfri træsort og aluminium på ydersiden.

·         KRONE View® har en uforgængelig kerne i komposit, som er produceret af genbrugsplast. Kompositdelen bryder kuldebroen, minimerer varmetabet og giver højere temperaturer omkring glassets kanter.

·         Nem vedligeholdelse og lavt energiforbrug.

·         Vinduet er mærket i energiklasse A.

·         Udviklet og produceres i Nordjylland, hvor KRONE har to fabrikker.