Med vores nyeste træ/alu vindue, KRONE View®  får du de smalleste aluprofiler på markedet. Med blot 30 mm karmbredde er vinduet udviklet til arkitektur hvor dagslys, ugeneret udsigt og elegant design spiller en væsentlig rolle.

KRONE View® er designet med et 10 mm fremspring, som giver en flot og let effekt til vinduet.

Med træ/alu vinduer og yderdøre fra KRONE får du tilmed stor designfrihed. Vinduets indvendige del består af en valgfri træsort, som du kan give den overfladebehandling, der passer bedst til dit byggeri. På ydersiden er træet beskyttet af en skærm i aluminium. Det giver vinduerne meget lang holdbarhed.

Vi tilbyder et væld af farver til den udvendige aluminiumsdel ligesom vi tilbyder mange forskellige typer hårdttræ. Du kan lade dig inspirere under vores Referencer, og du kan læse mere om de forskellige farver og mulige overfladebehandlinger her.

KRONE View er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Høj energiperformance

Træ/alu vinduer og døre i KRONE View® har en uforgængelig kerne i komposit, som er produceret af genbrugsplast. Kompositdelen bryder kuldebroen, minimerer varmetabet og giver højere temperaturer omkring glassets kanter. Derudover er risikoen for indvendig kondens kraftigt minimeret.

Totaløkonomiske fordele

Træ/alu vinduer fra KRONE giver en totaløkonomisk fordel, da de ikke skal vedligeholdes og samtidig er mærket i energiklasse A. Med tre-lags glas henter træ/alu vinduerne mere varme ind i bygningen, end de afgiver. Det giver et stort plus i varmeregnskabet og et markant bedre indeklima, så der vil som regel være gode penge at spare ved at skifte de gamle vinduer ud med nye energirigtige træ/alu vinduer fra KRONE.