Målrettet fokus på specialløsninger og udvikling af nye produkter skaber vækst og arbejdspladser. Lige nu Krone Vinduer på udkig efter flere timelønnede til produktionen.

I løbet af de sidste tre år er medarbejderstaben hos Krone Vinduer vokset med 40% og overstiger nu 190. Alene i 2022 har virksomheden udvidet med omkring 20 ansatte og søger lige nu yderligere en håndfuld timelønnede til produktionen.

Ifølge direktør Kaj Bundgaard er nøgleordene nichefokus, fleksibilitet og produktudvikling.

- Mange arkitekter har fundet ud af, at vi meget sjældent siger nej til en udfordring, og at vi gerne vil gå de ekstra skridt sammen med dem for at skabe noget ekstraordinært. At vi hos Krone Vinduer tilpasser vores løsninger til projektet – og ikke omvendt. Derfor oplever vi i stigende grad, at arkitekterne kommer til os, siger han.

Hertil kommer et målrettet fokus på innovation og produktudvikling. De seneste år har Krone Vinduer udvidet sortimentet med både ventilerende vinduer, trefløjede skydedøre og certificerede brandelementer. Det er produkter, som alle bidrager til den høje aktivitet på fabrikkerne i Harken og Aabybro.

Flere medier fortæller i denne uge om Krone Vinduers flotte udvikling. Læs blandt andet med hos Licitationen:

https://www.licitationen.dk/article/view/877751/vinduesproducent_har_aldrig_haft_sa_travlt_direktor_giver_tre_forklaringer