Tilfredse kunder er det vigtigste for alle medarbejdere hos KRONE.

Derfor har vi stor fokus på den service vi yder overfor vores kunder, lige fra rådgivningsfasen til vores after sales service. 

Vi leverer gennemtestede kvalitetsløsninger der er godkendt af Teknologisk Institut, så vi sikrer, at vi kun sælger produkter, som lever op til vores kunders forventninger, og til de krav der stilles til vinduer og døre.

Når du vælger KRONE, får du tilmed et byggeri, der skiller sig ud fra mængden. Hos os er fleksibilitet en standard. Også på byggepladsen, hvor vi leverer løsninger, der er nemme at montere.

Vi lægger stor vægt på, at eventuelle mangler eller skader skal udbedres hurtigst muligt, på korrekt vis og til mindst mulig gene for kunden. Vi har derfor en meget effektiv serviceafdeling, som koordinerer og sikrer, at ovenstående overholdes.

For yderligere at kunne sikre en effektiv after sales service, tilbyder vi vores kunder en skræddersyet serviceaftale, hvor det er muligt tilkøbe KRONE til servicering af vindues- og/eller dør elementer på kontrakt. På denne måde sikres, at elementerne plejes i følge vores anbefalinger og dermed kan holde og fungere i mange år frem. 

Kontakt os gerne for et tilbud på en serviceaftale, som netop matcher dine behov.