Vi former vores omgivelser, og vores omgivelser former os. Derfor betyder det noget, hvordan vi designer, bygger og bor.

For nutidens og fremtidens levemåder stiller hele tiden nye behov og sætter nye standarder for de indre og ydre rum, vi skaber. Vores største drivkraft er at bidrage til formgivningen af fremtidens arkitektur. Det kræver fantasi, fremsyn og fleksibilitet. 

Hos KRONE står vi stolte op hver dag for at skabe solidt interiør og iøjnefaldende facader i ærlige materialer. Fra skovens rå træ, der bliver savet, slebet, samlet og behandlet i vores baghave. For at blive pakket og leveret på byggepladsens knitrende grus, hvor vinduet, når det er monteret, bliver forvandlet fra et byggemateriale til en hyggekrog, en hel væg eller arkitektoniske silhuetter. Vi mener nemlig, at et vindue er mere end glas og ramme – det er en mulighed. En mulighed for at skabe særpræget arkitektur. For at bringe inde ud og ude ind. For at bryde rammerne for vinduets klassiske funktioner. Det er nemlig i mødet mellem funktion og æstetik, at vi skaber løsninger, der giver mening og glæde hver dag – år efter år. 

Vi er et sammentømret hold af nysgerrige og nørdede specialister formet af Vendsyssels vilde vestenvind og stille ro. Her er vi vokset støt som årer i træet, siden vi startede i 1953. Meget har ændret sig, men duften af savsmuld og kærligheden til det gode håndværk gror stadig – og det gør vi også: Nu som en del af Nordeuropas største vinduesfamilie Dovista. 

Hos KRONE tilbyder vi en bred palet af muligheder, sorter og formater, og vi stræber hver dag efter at give mest mulig frihed og fleksibilitet – uanset om det er på tegnestuen, på byggepladsen eller hjemme i stuen. 

Og for os er det ikke kun de ydre omgivelser, der betyder noget – også de indre. Derfor gør vi os altid umage med vores relationer. Vi leverer engagement og exceptionel ekspertise inden for særlige projekter i visionen om at skabe realiserbare og individuelle løsninger til dit projekt. Med den filosofi er vi overbevist om, at vi i forening kan forvandle noget simpelt til noget særligt, og at vi dermed kan gøre hinandens omgivelser lidt mere ekstraordinære.