Hvis din indgang skal skille sig ud fra mængden, så kig videre på vores serie af eksklusive facadedøre i lækre materialer, KRONE Entry.

Facadedørene fås i flere forskellige hårdttræssorter samt med en eksklusiv alubeklædning, og samtlige døre laves i forskellige design og størrelser.

Alt efter dine ønsker, kan vi lave karmen i samme materiale som døren, eller kombinere døren med en træ/alu karm - på den måde kan du altid selv designe dit nye indgangsparti, og få din facadedør til at spille smukt sammen med de øvrige vinduer og døre i din bolig.


WOOD STRAIGHT

WOOD STRAIGHT er vores unikke serie af vores træfinér-beklædte facadedøre. Dørene kan leveres med forskellige træfinér overflader, og kan matche ethvert behov for look og størrelse,

En smuk og tidløs træfinér-pladedør, som passer til ethvert hjem. Her er vist et eksempel på en dør med egetræsfinér.


WOOD HORIZONTAL

WOOD HORIZONTAL er vores serie af facadedøre med en vandret træbeklædning. Du bestemmer selv højden på den vandrette beklædning, ligesom du selv bestemmer træsort på døren. Døren kan dermed tilpasses efter dine ønsker og behov, billedet her er blot til inspiration.

En flot og elegant facadedør i hårdttræ med vandret beklædning. Døren her er en smuk egetræsdør.  


WOOD VERTICAL

WOOD VERTICAL er vores serie af facadedøre med en lodret træbeklædning. Vi laver dørene i flere design, og de kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Her nedenfor viser vi forskellige eksempler til inspiration.

En smuk og elegant facadedør, som er udført med lodret beklædning. På billedet vises døren med egetræ.

Denne fantastisk flotte facadedør er udført med 40 mm V-spor i egefinér, som giver døren en utrolig flot finish.


En flot pladedør hvor beklædningen er aluminium. Aluminium kan leveres i mange smukke farver, og flere alu-overflader patinerer smukt med tiden.