Med en KRONE skydedør får du muligheden for at forene inde- og udeliv. Du sikres et dejligt uhindret udsyn og på samme tid vil dagslyset strømme ind af den store glasoverflade. Vi tilbyder nemlig vores skydedøre i store størrelser, så lad drømmene få frit løb. Og selv de største skydedøre åbnes og lukkes let og elegant.

Vi tilbyder naturligvis den traditionelle 2-fags skydedør, men som den første producent i Europa, tilbyder vi også en testet og godkendt 3-fags skydedør. De 2 døre kan åbnes og skydes forbi hinanden, så døren er 2/3 del åben og giver en fornemmelse af, at hele væggen åbner sig.

Niveaufri adgang

Vores 2-fags skydedøre bliver alle lavet med et niveaufrit komposit bundtrin, som er med til at sikre den nemme adgang til rummet eller terrassen. På grund af skydedørens konstruktion og de specielle bundskinner, foregår betjeningen let og ubesværet, uanset om du vælger en af vores helt store skydedøre. 

Se pressemeddelelse om 3-fags skydedør

DATABLAD PÅ SKYDEDØRE

Stor designfrihed - Store størrelser

Skydedøren fås i mange forskellige træsorter, samt i de vedligeholdelsesfrie materialer komposit og aluminium, så du kan altid finde en løsning, der passer til netop din bolig.

Udover et bredt materialevalg, bryder vi de normale grænser for størrelser og tilbyder vores hæveskydedøre i meget store størrelser, som afhænger af kombinationen mellem højde og bredde. Kontakt os gerne med dine ønsker og få råd og vejledning.