Skydedøre er blevet utrolig populære, og med en hæveskydedør fra KRONE, får du en yderst elegant løsning, som sikrer dig optimalt lysindfald i din bolig og samtidig en uhindret udsigt. En skydedør er en flot og enkel løsning, som passer ind i de fleste boliger.

Vi tilbyder naturligvis den traditionelle 2-fløjede skydedør, men som den første producent i Europa, tilbyder vi også en testet og godkendt 3-fløjet skydedør. De 2 døre kan åbnes og skydes forbi hinanden, så døren er 2/3 del åben. Det giver en fantastisk mulighed for at forene inde- og udeliv, og samtidig lader det store glasareal en meget stor mængde lys slippe ind i rummet.

Niveaufri adgang

Vores 2-fags skydedøre bliver alle lavet med et niveaufrit komposit bundtrin, som er med til at sikre den nemme adgang til rummet eller terrassen. På grund af skydedørens konstruktion og de specielle bundskinner, foregår betjeningen let og ubesværet, uanset om du vælger en af vores helt store skydedøre. 

Se pressemeddelelse om 3-fløjet skydedør

DATABLAD PÅ SKYDEDØRE

Stor designfrihed - Store størrelser

Skydedøren fås i mange forskellige træsorter, samt i de vedligeholdelsesfrie materialer komposit og aluminium, så du kan altid finde en løsning, der passer til netop din bolig.

Udover et bredt materialevalg, bryder vi de normale grænser for størrelser og tilbyder vores hæveskydedøre i meget store størrelser.

Begge skydedøre kan laves i op til ca. 6 meters bredde og med en højde på op til 2,70.

Dog afhænger den endelige størrelse af kombinationen mellem højde og bredde. En 2-fløjet må max. være 10 m2, og en 3-fløjet skydedør max. 15 m2. Kontakt os gerne for råd og vejledning.