Med en hæveskydedør fra KRONE får du en yderst elegant løsning, som sikrer dig optimalt lysindfald i din bolig og samtidig en uhindret udsigt. En enkel og flot løsning, som passer ind i de fleste boliger.

Vi tilbyder den traditionelle 2-fløjede skydedør, men som den første producent i Europa, tilbyder Krone Vinduer nu også en testet og godkendt 3-fløjet skydedør. De 2 døre kan åbnes og skydes forbi hinanden, så døren er 2/3 del åben, hvilket giver en fantastisk mulighed for at forene inde- og udeliv.

Det niveaufri komposit bundtrin er med til at sikre den nemme adgang til rummet eller terrassen, og betjeningen foregår let og ubesværet takket være de specielle skinner.

Se pressemeddelelse om 3-fløjet skydedør

Se løsblad

Stor designfrihed - Store størrelser

Skydedøren fås i mange forskellige træsorter samt i de vedligeholdelsesfrie materialer komposit og aluminium, så du kan altid finde en løsning, der passer til netop din bolig.

Udover et bredt materialevalg, bryder vi de normale grænser for størrelser og tilbyder vores hæveskydedøre i meget store størrelser.

Begge skydedøre kan laves i op til 6 meters bredde og med en højde på 2,70.

Den endelige størrelse afhænger af placeringen samt monteringen af skydedøren, men kontakt os endelig for råd og vejledning.