1953
Virksomheden bliver etableret af stifteren af HP-Koncernen, Henning Pedersen, og der opstartes produktion af vinduer og døre i Harken.

2005
Afdelingen for produktion af vinduer og døre bliver overtaget af en række nøglemedarbejdere, hvoraf størstedelen fortsat arbejder i virksomheden. 

Virksomheden skifter navn til Krone Vinduer.

2009
Krone Vinduer opkøber tømrerfirmaet Svend Andresen A/S

2016

Krone Vinduer opkøber P.T. Vinduers produktionsapparat og medarbejdere. Dette giver adgang til et moderne produktionsapparat og nye medarbejdere med mange års erfaring fra vinduesbranchen. Krone Vinduer har nu 2 produktioner i Nordjylland.

Krone Vinduer bliver opkøbt af DOVISTA som i forvejen ejer en række andre vinduesproducenter. Opkøbet er med gradvis overtagelse frem mod 2023 og betyder, at Krone Vinduer nu har adgang til et bredt netværk med stort knowhow samt mulighed for at kunne investere yderligere i udviklingen af skræddersyede kvalitetsvinduer.  

Se mere om Dovista her dovista.dk/dovista-gruppen/.

 

2019
SA Concept og KRONE Concept sammenlægges og fremadrettet markedsføres Krone Vinduer under navnet KRONE. KRONE har stadig fuld fokus på det professionelle marked og fokuserer på at udvikle skræddersyede vinduer til ethvert projekt.