1953
Virksomheden bliver etableret af stifteren af HP-Koncernen, Henning Pedersen, og der opstartes produktion af vinduer og døre i Harken.

2005
Afdelingen for produktion af vinduer og døre bliver overtaget af en række nøglemedarbejdere, hvoraf størstedelen fortsat arbejder i virksomheden. 

Virksomheden skifter navn til Krone Vinduer.

2009
Krone Vinduer opkøber vinduesfirmaet SA Vinduer

2016
Krone Vinduer opkøber P.T. Vinduers produktionsapparat og medarbejdere. Dette giver adgang til et moderne produktionsapparat og nye medarbejdere med mange års erfaring fra vinduesbranchen. Krone Vinduer har nu 2 produktioner i Nordjylland.

Krone Vinduer bliver opkøbt af DOVISTA som i forvejen ejer en række andre vinduesproducenter. Opkøbet er med gradvis overtagelse frem mod 2023 og betyder, at Krone Vinduer nu har adgang til et bredt netværk med stort knowhow samt mulighed for at kunne investere yderligere i udviklingen af skræddersyede kvalitetsvinduer.  

2019
SA Concept og KRONE Concept sammenlægges og fremadrettet markedsføres Krone Vinduer under navnet KRONE. KRONE har stadig fuld fokus på det professionelle marked og fokuserer på at udvikle skræddersyede vinduer til ethvert projekt.

2023
DOVISTA’s overtagelse af KRONE er nu fuldført. KRONE fortsætter med at være et distinkt brand med egen produktion på 2 fabrikker i Nordjylland, og overtagelsen giver KRONE bedre muligheder for yderligere at styrke sin position på markedet gennem et nyt bredt netværk, stort know-how og et solidt økonomisk grundlag. Læs mere om DOVISTA her: https://dovista.dk/