Virkeligheden er i farver, og det smitter af på arkitekturen i verdenen.

Vi tilbyder derfor vinduer og døre i mange forskellige farver og overflader, så du ikke behøver at gå på kompromis med bygningens arkitektur eller udtryk - det er ægte fleksibilitet.

Det er muligt at kombinere farver, så de faste rammer er i én farve, mens de gående rammer er i en anden farve eller alternativt i hårdttræ. Mulighederne er ubegrænsede.

Uanset om du vælger træ eller aluminium udvendig er der mange muligheder for at sætte dit præg på farverne og kombinationerne.

Overfladebehandling indvendig

Vi tilbyder de indvendige rammer i adskillige RAL farver eller i mat klar lak, som giver et flot og enkelt look. Vores hårdttræsrammer leverer vi med en klar grundingsolie, som forhindrer dannelsen af skimmelsvamp. 

Træ udvendig

Vælger du en løsning med hårdttræ udvendig, kan du læse mere om de forskellige træsorter vi tilbyder under punktet Træsorter. Vælger du en fyrretræsløsning udvendig, kan vi tilbyde at male vinduerne i en bred vifte af RAL farver, så farven altid matcher byggeriet og dine ønsker.

Aluminium udvendig

Hvis du vil sikre dig et flot og stilrent look samt et minimum af vedligehold af dine vinduer, skal du vælge den udvendige del af dine vinduer i aluminium. 

Vi kan levere dine vinduer i et væld af forskellige RAL farver, og du kan frit vælge mellem en mat og blank overflade. Vi kan også tilbyde at overfladebehandle dine vinduer på anden vis.

Anodiseret aluminium

En anodisering af den rå aluminiumsoverflade sikrer en hård, langtidsholdbar, smudsafvisende og på samme tid meget dekorativ overflade.

Vores anodiserede overflader fås i mange farver, så som guld, sølv, bruneret m.m., og farverne medvirker til at give vinduerne et levende og flot spil.

Sablé farver

Behandlingen af aluminium med en sabléfarve giver dine vinduer et levende og naturligt udseende. Strukturen i overfladen sikrer et flot rustikt look og giver samtidig en yderst smudsafvisende overflade.

Vi tilbyder en bred vifte af hovedsageligt mørke granitfarver til vores vinduer.

Lad dig inspirere blandt vores referencer eller kontakt os for råd og vejledning.