Hos KRONE bruger vi altid kernetræ, som er en vigtig forudsætning for at skabe kvalitetsvinduer. I vores fyrretræsvinduer er andelen af kernetræ hele 90 procent, og træet kommer fra langsomt voksende fyrretræer i europæiske skove. Fyrretræsvinduer og yderdøre er klassiske og tidløse og passer ind i enhver bolig.

KRONE Fyr er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Miljøvenlige metoder

Vi har meget fokus på miljøet hos KRONE, og brugen af kernetræ gør det overflødigt med den ellers miljøskadelige vacuum-imprægnering. Vi anvender i stedet den mest miljøvenlige overfladebehandling, kaldet 2 ØKO, som kræver en speciel tilladelse, som vi naturligvis har opnået for flere år siden.

Ensartet overflade

For at undgå kedelige misfarvninger på træet, har vi desuden valgt helt at fjerne knaster i træet. Samtidig har vi testet en del, og vi har fundet den helt optimale tykkelse på malingsfilmen for at sikre en ekstrem ensartethed og maksimal holdbarhed. Så du er altså sikret en meget høj kvalitet, hvis du vælger KRONE vinduer og døre.

Farver

At vælge fyrretræsvinduer og døre behøver ikke at betyde, at du skal vælge mellem sort og hvid. Vinduer og yderdøre kan nemlig også males i et væld af farver. Vi tilbyder en bred vifte af RAL farver, så du altid kan finde netop den farve, som matcher dit byggeri og dine ønsker bedst. Du kan læse og se mere om farvevalg her.

  • Softline/standard  - Viinduer med en afrundet og stilren profil.
  • Almue – Vinduer med klassisk profilerede kanter til Bondehusvinduer og Dannebrogsvinduer.    
  • Massiv – højisolerede dørplader med mange muligheder
  • Facade/terrasse – sprosse-, fyldnings- og rammedøre
  • Dobbeltdøre – to-fløjede facade- og terrassedøre
  • Halvdøre – udadgående halvdøre (Stalddøre)
  • Skyde – hæveskydedøre