Med vinduer og døre fra KRONE får du mulighed for at kombinere spændende trætyper med andre kvalitetsmaterialer. Vi tilbyder et program af produkter med så stor en bredde, at det kan tilfredsstille alle ønsker til form, farve og størrelse. Gå på opdagelse i vores løsninger, og se, hvordan du kan kombinere æstetik med vigtige funktioner i dit byggeri. 

Vi tilbyder også et væld af fleksible løsninger med dybe karme, buede vinduer, russervinduer, glas-hjørnevinduer m.m. - find mere inspiration her.


Den elegante løsning, når du ønsker en smal profil. Med markedets smalleste aluprofil med en karmbredde på blot 30 mm får du stort lysindfald og ugeneret udsigt. Med KRONE View® får du høj kvalitet og høj energiperformance.


Løsningen, når du vil forene tradition og fornyelse. Træ/alu vinduer og døre med komposit er en stærk kombination af kvalitetsmaterialer, høj energiperformance og et minimum af vedligehold.   


Et kompositvindue i glasfiber med smalle rammer, der giver maksimalt lysindfald. Vinduet har Danmarks bedste energiperformance. Udvendigt er overfladen i komposit, men du vælger selv træsort til indersiden.   


Et elegant og effektivt indadgående dreje kip vindue i træ/alu. De elegante, slanke profiler passer både til renovering og nybyggeri. 

Træ/alu

Inspiration


Det eksklusive og naturlige materiale giver en elegant ramme i arkitekturen. En kerneandel på 100 procent i vores energimærkede hårdttræsvinduer gør vinduer og døre til en langtidsholdbar investering.  

Træ/træ/alu

Inspiration

Energiklasse A/B


Her får du et træ/alu vindue og døre med gennemgående træfals. Det økonomiske alternativ til en kompositkerne og oplagt, når du har fokus på pris og kvalitet. Det udvendige aluminium er en tidløs og vedligeholdelsesfri løsning. 

Træ/alu

Inspiration


Det langtidsholdbare vindue, som har en andel af kernetræ på over 90 procent. Vi påfører vinduet maling med en ekstrem ensartethed for at sikre maksimal holdbarhed. 

Fyrretræ

Energiklasse A


Du kan frit vælge mellem en 2- eller 3-fløjet skydedør i forskellige træsorter, komposit og aluminium. Vi laver skydedørene i meget store mål, som sikrer flot udsyn og optimalt lysindfald, og med det lave bundtrin på kun 20 millimeter sikres du også nem adgang.

Træ/træ/alu

Inspiration

Energiklasse A


Den perfekte løsning til renovering, hvor der er brug for konstant ventilation og udluftning for at sikre et godt indeklima og samtidig fokus på økonomien. 

Træ/alu

Energiklasse A


Vi er certificeret som producent af brandelementer og leverer brandvinduer og branddøre, som ikke skiller sig ud designmæssigt fra vores øvrige sortiment.  

Træ&træ/alu

Energiklasse A


Der er mange forskellige muligheder, når du skal vælge greb og tilbehør til dine vinduer og døre, så du finder med garanti lige netop det, der matcher dine behov og ønsker. 


Bliv inspireret af vores brede udvalg af glastyper og fyldninger – du finder helt sikkert en løsning, som passer til dit projekt.  


Vi tilbyder mange forskellige farver og overflader til vores vinduer og døre, så du ikke behøver at gå på kompromis med arkitekturen og dine ønsker. 


Vi tilbyder mange forskellige typer vinduer, døre og skydedøre, så vi kan tilbyde såvel produkter til renovering som til nybyggeri.