Med vinduer og døre fra KRONE får du frie rammer til selv at vælge. Lad drømmene få frit løb og lav din væg om til et vindue eller en hyggekrog - hos os får du rådgivning sparring - og ikke mindst friheden til selv at vælge rammerne for dine omgivelser.

Den elegante løsning, når du ønsker en smal profil. Med markedets smalleste aluprofil med en karmbredde på blot 30 mm får du stort lysindfald og ugeneret udsigt. Med KRONE View® får du høj kvalitet og høj energiperformance.


Løsningen, når du vil forene tradition og fornyelse. Træ/alu vinduer og døre med komposit er en stærk kombination af kvalitetsmaterialer, høj energiperformance og et minimum af vedligehold.   


Her får du et træ/alu vindue og døre med gennemgående træfals. Det økonomiske alternativ til en kompositkerne og oplagt, når du har fokus på pris og kvalitet. Det udvendige aluminium er en tidløs og vedligeholdelsesfri løsning. 

Træ/alu

Inspiration


Et elegant og effektivt indadgående dreje kip vindue i træ/alu. De elegante, slanke profiler passer både til renovering og nybyggeri. 

Træ/alu

Inspiration


Det eksklusive og naturlige materiale giver en elegant ramme i arkitekturen. En kerneandel på 100 procent i vores energimærkede hårdttræsvinduer gør vinduer og døre til en langtidsholdbar investering.  

Træ/træ/alu

Inspiration

Energiklasse A/B


Det langtidsholdbare vindue, som har en andel af kernetræ på over 90 procent. Vi påfører vinduet maling med en ekstrem ensartethed for at sikre maksimal holdbarhed. 

Fyrretræ

Energiklasse A