Med træ/alu vinduer og døre fra KRONE får du en fremtidssikret løsning, vedligeholdelsesfrie elementer og stor designfrihed. Vinduets indvendige del består af en valgfri træsort, som du kan give den overfladebehandling, du ønsker. På ydersiden er træet beskyttet af en skærm i aluminium. Det giver vinduerne en meget lang holdbarhed.

Vi tilbyder et væld af farver til den udvendige aluminiumsdel ligesom vi tilbyder mange forskellige typer hårdttræ. Du kan lade dig inspirere under vores Referencer, læse mere om de forskellige træsorter her og læse mere om de forskellige farver og mulige overfladebehandlinger her.

Uanset hvilken bolig du ejer, vil du derfor altid kunne finde en løsning med vinduer og døre som matcher dit byggeri.

KRONE Energy er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

DATABLAD PÅ KRONE ENERGY

Totaløkonomiske fordele

Træ/alu vinduer fra KRONE giver en totaløkonomisk fordel i byggeriet, da de ikke skal vedligeholdes og samtidig er mærket i energiklasse A. Med tre-lags glas henter træ/alu vinduer og yderdøre mere varme ind i bygningen, end de afgiver. Det giver et stort plus i varmeregnskabet og et markant bedre indeklima, så der vil som regel være gode penge at spare ved at skifte de gamle vinduer ud med nye energirigtige træ/alu vinduer fra KRONE. 

Træ/alu vinduer og døre kan leveres i et stort antal farver og trædelen kan leveres med enten den klassiske Almue profil eller den stilrene og afrundede Softline profil. 

  • Softline/standard  - Træ/Alu vinduer med en afrundet og stilren profil.
  • Almue – Træ/Alu vinduer med klassisk profilerede kanter til Bondehusvinduer og Dannebrogsvinduer.    
  • Massiv – højisolerede dørplader med mange muligheder
  • Facade/terrasse – sprosse-, fyldnings- og rammedøre
  • Dobbeltdøre – to-fløjede facade- og terrassedøre
  • Halvdøre – udadgående halvdøre (Stalddøre)
  • Skyde – hæveskydedøre