Du kan vælge at få vores træ/alu vinduer som indadgående dreje/kip vinduer. De indadgående vinduer er en fornuftig, brugervenlig og sikker løsning, som for eksempel kan være oplagt i etagebyggeri. Indadgående vinduer er desuden nemme at rengøre, da de nemt kan rengøres indefra og har man lyst til at en fransk altan, kan man nemt opsætte et udvendigt glasværn foran vinduet. Takket være elementernes slanke profil er du samtidig sikret et stort lysindfald i bygningen.

Stor designfrihed

Med et træ/alu vindue fra KRONE får du stor designfrihed. Vinduets indvendige del er udført i fyrretræ, som du kan give den overfladebehandling, du ønsker. På ydersiden er træet beskyttet af en skærm i aluminium. Det giver vinduerne en meget lang holdbarhed.

Vi tilbyder et væld af farver til den udvendige aluminiumsdel. Du kan lade dig inspirere under vores Referencer og læse mere om de forskellige farver og mulige overfladebehandlinger her.
 

Høj energiperformance - høj tæthed

Vinduet har en uforgængelig kerne i komposit, som bryder kuldebroen, minimerer varmetabet og giver højere temperaturer omkring glassets kanter. Kompositkernen sikrer desuden vinduet og gør det mere stabilt ved monteringen. Yderligere er risikoen for indvendig kondens kraftigt minimeret.
Vinduet er ydermere testet og godkendt af Teknologisk institut, og vinduets tæthed overgår langt de gældende tæthedskrav. Vinduet er samtidig testet som værende Danmarks’ tætteste vindue.

KRONE Flex er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

DATABLAD PÅ KRONE FLEX INDADGÅENDE DREJE KIP VINDUE

Totaløkonomiske fordele

Træ/alu vinduer fra KRONE giver totaløkonomiske fordele, da de ikke skal vedligeholdes og samtidig er mærket i energiklasse A. Med tre-lags glas henter træ/alu vinduerne mere varme ind i bygningen, end de afgiver. Det giver et stort plus i varmeregnskabet og et markant bedre indeklima.